Loading...
Fotós csapatépítő tréning2019-06-13T16:36:20+00:00

FOTÓS CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Fotós csapatépítő tréningünk keretében egy valósághű stúdió fotós alkalmat szervezünk meg, ahol a csapat tagjainak különböző szerepekbe bújva (pl: megrendelő, stúdióvezető, fotós, gyakornok, asszisztens, modell, stb.) kell egy meghatározott cél érdekében együttműködniük. A program  lehetőséget nyújt arra, hogy a csapat tagjai jobban megismerjék egymást, megtanuljanak egy közös cél érdekében együtt dolgozni, illetve rálássanak a más feladatkörben dolgozó munkatársaik kihívásaira. A csapatépítő tréning ereje abban rejlik, hogy valós feladatot kell megoldani, de azt oldott és kreatív légkörben lehet megtenni, miközben sokféle csapatépítő célra tudunk koncentrálni.

Kinek ajánljuk a fotós csapatépítő tréningünket?

  • Olyan munkahelyeknek/cégeknek, akik 6-12 fő számára keresnek kreatív csapatépítő lehetőséget.

Fontos információk:

  • Fotós csapatépítő tréningünk lehet egy csapatépítés néhány órás blokkja, de akár egy vagy több napos önálló programként is megállja a helyét.
  • A program helyszíne igény szerint lehet Budapest valamelyik frekventált helyén található fotóstúdió, de lehetőséget biztosítunk a munkahely címére, vagy a külső helyszínre (szálloda, rendezvényközpont) történő kitelepülésre is.
  • A program lebonyolításához az összes szükséges eszközparkot biztosítjuk.
  • A fotós csapatépítő tréningre az egyedi elképzelések ismeretében tudunk árajánlatot adni.

JELENTKEZEM

LEGUTÓBBI BLOGPOSZTOK