Loading...
Egyéni fotós oktatás2018-08-20T13:06:04+00:00

EGYÉNI FOTÓS OKTATÁS

Ha a saját ritmusodban jobban tudsz tanulni, esetleg egyéni időbeosztást szeretnél, akkor válaszd egyéni fotós oktatásunkat, amely keretében rugalmas időbeosztással és a saját igényeidnek megfelelően tudod elsajátítani a fotózás alapjait. Ha esetleg a felszerelésed megvásárlása előtt szeretnél tanácsot kapni az érdeklődésednek és a tudásodnak megfelelő eszközök kiválasztásához, akkor is érdemes néhány óra egyéni fotós oktatáson részt venned – hidd el, néhány praktikus tanáccsal akár több tízezer forintot tudsz spórolni.

Az egyéni fotós oktatás a következőképpen épül fel:

  • Az egyéni fotós oktatás során végig vehetjük a kezdő fotótanfolyam teljes tematikáját, vagy az érdeklődésednek megfelelően szemezgethetünk abból.
  • Az oktatás nyílt végű, vagyis annyi órát vehetsz igénybe, amennyire szükséged van, továbbá az órákat a neked megfelelő időpontban tartjuk meg.
  • A foglalkozások többsége Budapest frekventált szabadtéri helyszínein, „fotós séták” keretében zajlik, a stúdió gyakorlatok és a kevés elméleti alkalom a 1075 Budapest, Károly krt. 3/a. címen lesz megtartva.
  • A tanfolyamon való részvételhez minden felszerelést biztosítunk, de természetesen hozhatod a saját felszerelésedet is.
  • Az egyéni fotós oktatás díja 3.000 Ft/óra.

JELENTKEZEM

LEGUTÓBBI BLOGPOSZTOK