Loading...
Egyéni fotós oktatás2019-03-09T20:06:31+00:00

EGYÉNI ÉS KISCSOPORTOS FOTÓS OKTATÁS

Ha a saját ritmusban, vagy kis csoportban jobban tudsz tanulni, esetleg egyéni időbeosztást szeretnél, akkor egyedül, vagy barátaiddal válaszd egyéni, páros, vagy kiscsoportos fotós oktatásunkat, amely keretében rugalmas időbeosztással és a saját igényeidnek megfelelően tudod elsajátítani a fotózás alapjait. Ha esetleg a felszerelésed megvásárlása előtt szeretnél tanácsot kapni az érdeklődésednek és a tudásodnak megfelelő eszközök kiválasztásához, akkor is érdemes néhány óra egyéni fotós oktatáson részt venned – hidd el, néhány praktikus tanáccsal akár több tízezer forintot tudsz spórolni.

Az egyéni és kiscsoportos fotós oktatás a következőképpen épül fel:

  • Az egyéni fotós oktatás során végig vehetjük a kezdő fotótanfolyam teljes tematikáját, vagy az érdeklődésednek megfelelő tananyagot vehetünk át.
  • Az oktatás nyílt végű, vagyis annyi órát vehetsz igénybe, amennyire szükséged van, továbbá az órákat a neked megfelelő időpontban tartjuk meg.
  • A tanfolyamon való részvételhez minden felszerelést biztosítunk, de természetesen hozhatod a saját felszerelésedet is.
  • A páros, vagy kiscsoportos oktatásra jöhetsz a barátoddal, a pároddal, vagy akár a szülőddel – a lényeg, hogy hasonló tudásszinten legyetek.

Helyszín:

  • A foglalkozások többsége Budapesten a Mechwart ligetnél, vagy a Margit-szigeten, „fotós séták” keretében zajlik, a stúdió gyakorlatok és a kevés elméleti alkalom a 1024 Budapest, Margit krt. 43-45. 2. em. 3. címen lesz megtartva.

Az egyéni és kiscsoportos fotós oktatás díja:

  • Az egyéni fotós oktatás díja 3.000 Ft/óra/fő, a páros fotós oktatás díja 4.500 Ft/óra/2 fő, a kiscsoportos oktatás díja 6.000 Ft/óra/3 fő.

JELENTKEZEM

LEGUTÓBBI BLOGPOSZTOK