Loading...
Egyéni, páros és kiscsoportos fotós oktatás2019-08-01T18:45:16+00:00

EGYÉNI ÉS KISCSOPORTOS FOTÓS OKTATÁS

Ha saját ritmusban, vagy kis csoportban jobban tudsz tanulni, esetleg egyéni időbeosztást szeretnél, akkor egyedül vagy többed magaddal válaszd egyéni, páros, esetleg kiscsoportos fotós oktatásunkat, amely keretében rugalmas időbeosztással és a saját igényeidnek megfelelően tudod elsajátítani a fotózás alapjait. Ha esetleg a felszerelésed megvásárlása előtt szeretnél tanácsot kapni az érdeklődésednek és a tudásodnak megfelelő eszközök kiválasztásához, akkor is érdemes néhány óra egyéni fotós oktatáson részt venned – hidd el, néhány praktikus tanáccsal akár több tízezer forintot tudsz spórolni.

Az egyéni és kiscsoportos fotós oktatás a következőképpen épül fel:

  • Az egyéni fotós oktatás során végig vehetjük a kezdő fotós tanfolyam teljes tematikáját, vagy az érdeklődésednek megfelelő tananyagot.
  • Az oktatás nyílt végű, vagyis annyi órát vehetsz igénybe, amennyire szükséged van, továbbá az órákat a neked megfelelő időpontban tartjuk meg.
  • A tanfolyamon való részvételhez minden felszerelést biztosítunk, de természetesen hozhatod a saját felszerelésedet is.
  • A páros, vagy kiscsoportos oktatásra jöhetsz a barátoddal, a pároddal, vagy akár a szülőddel – a lényeg, hogy hasonló tudásszinten legyetek.

Helyszín:

  • A foglalkozások többsége Budapesten a Mechwart ligetnél, vagy a Margit-szigeten, „fotós séták” keretében zajlik, a stúdió gyakorlatok és a kevés elméleti alkalom a 1024 Budapest, Margit krt. 43-45. 2. em. 3. címen lesz megtartva.

Az egyéni és kiscsoportos fotós oktatás díja:

  • Az egyéni fotós oktatás díja 3.000 Ft/óra/fő, a páros fotós oktatás díja 4.500 Ft/óra/2 fő, a kiscsoportos oktatás díja 6.000 Ft/óra/3-4 fő.

JELENTKEZEM

LEGUTÓBBI BLOGPOSZTOK